About

Ron Schreuders creëerde tijdens zijn visagie opleiding in 1995 zijn eigen stijl die hij in de loop der jaren verder heeft ontwikkeld. Inmiddels heeft Ron zijn sporen wel verdiend.

Zo heeft Ron met verschillende Nederlandse grote namen gewerkt o.a. Saskia Noort, Armin van Buren, Yolanthe, Nick en Simon, Geraldine Kemper, Ali B, Afrojack, Dirtcaps, Elize en Miljuschka Witzenhausen. Maar ook heeft hij mogen werken met de wereldberoemde Jonas Brothers.

Ron Schreuders heeft een nauwe samen werking met de concept fotograaf Jasper Suyk. Uit deze samenwerking ontstaat heel veel mooi werk. Samen bedenken zij voor en met Geotech de nieuwste concepten voor het opvolgend jaar.

Ron werkt ook voor de “brand leader” in de cosmetica M.A.C. Cosmetics. Zo blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends op zijn vakgebied.

Buiten zijn freelance opdrachten om heeft Ron in 2012 zijn eigen make-up school opgezet: ‘Make-Up Mansion‘. Hier geeft Ron zijn passie en liefde voor het vak over en worden zijn leerlingen op hoog niveau opgeleid tot make-up artist.